Ako to vlastne začalo

O NÁS

Zrod Reštaurácie SK&HU Étterem bol dlhoročným snom Tomáša, ktorý chcel variť poctivé slovenské a maďarské jedlá podľa tradičných domácich receptov. Pohybuje sa v gastronómii už od roku 1997. Na pozícii kuchára, neskôr šéfkuchára pomáhal pri realizácii mnohých reštaurácií na Slovensku i v Maďarskej republike.
Dlhé roky nosil v hlave plán na svoju vlastnú reštauráciu, ale nikdy sa nepodario nájsť vhodné miesto. Po mnohých peripetiách a nezdaroch sa nakoniec pošťastilo získať ideálny priestor pre otvorenie podniku, ktorý bude spájať slovenskú i maďarskú kuchyňu.

Tradičné a klasické recepty

Ako varíme

Zakladáme si na absolútnej čerstvosti používaných ingrediencií. Zeleninu, ovocie, mäso či bylinky získavame od miestnych pestovateľov a farmárov. Snažíme sa pracovať so sezónnymi surovinami a podľa toho upravujeme aj denné menu. Opierame sa o tradičné a klasické recepty, ktoré osviežujeme vlastnými nápadmi.

Naši hostia odchádzajú z reštaurácie nielen nasýtení a spokojní, ale chvália aj našu pohostinnosť a ústretovosť. Navariť totiž nestačí, aj milá a profesionálna obsluha je neoddeliteľnou súčasťou dobrého servisu.

 

Kuchar Bratislava

Ako to vidím ja

Slovami majiteľa

“Maďarské jedlá sú moja vášeň. Ako šéfkuchár som mal možnosť vyskúšať jedlá z rôznych kútov sveta, ale perkelt a halászlé chuťovo nič neprekoná. Milujem pikantnosť a bohatú chuť maďarskej kuchyne, preto sme sa ju rozhodli zaradiť do jedálneho lístka našej reštaurácie. Verím, že ju naši hostia ocenia.”

Tomáš Pörsök, majiteľ & zakladateľ

Vitajte a nech vám u nás vždy chutí…